Karácsonyi műsor a pusztinai Magyar Házban

16Szombaton, december 20-án tartottuk a karácsonyi ünnepségünket a pusztinai Magyar Házban. Zsúfolásig telt a Magyar Ház, a falu apraja-nagyja mind jelen volt az ünnepségen. Még a Télapó is megtisztelt jelenlétével, már az ünnepség elején megérkezett és végighallgatta a gyermekek műsorát.

3Ismét nagyszerű műsort láthattunk, a gyermekek szép karácsonyi énekei, az ajánlások, a kicsi versek elvarázsolták a közönséget és Télapót is, aki nagyon jól érezte magát nálunk és megdicsérte a gyermekeket, ugyanakkor azt is megígérte, hogy jövőre még több ajándékkal érkezik hozzánk, hisz olyan ügyes gyermekeink vannak, hogy megérdemlik a sok ajándékot.

Hálásan köszönjük az ajándékokat a keresztszülőknek, a székesfehérvári Hétpettyes Óvodának, a Duna Gyöngye 2000 Mg. Zrt-nek és a Döbröközi Mg. Zrt-nek az édességeket, ha mivel megkínáltuk úgy a gyerekeket, mind a szülőket és mindenki másnak, aki ajándékával mosolyt csalt gyermekeink arcára és szebbé tette vele a karácsonyunkat. Isten fizesse!

A pusztinai gyermekek és tanáraik Bilibok Jenő, Mátyás Mónika és Nyisztor Ilona, kívánunk egy Istentől Áldott Békés Karácsonyt és egy Nagyon Boldog Új Esztendőt!

 

Mátyás Mónika, pusztinai tanár néni