Karácsonyi éneklés

Karácsony közeledésével meghívást kaptunk a szomszéd falusi kollégáktól, hogy szép karácsonyi énekekkel járjuk meg és énekeljük meg! Nagyon havazott, az út is nagyon téli volt, mert hol autóval, hol gyalog, hol kellett taszítani az autót mert beragadt a nagy hóba, így jutottunk el Külsőrekecsinbe, Diószénbe, Trunkba és Lujzikalagorba énekelni. Nagyon jól fogadtak, együtt is énekeltünk, nagyon jó érzés és hangulat volt. Szerintem érdemes volna máskor is ilyen közös programokat szervezni, mert nagyon jól éreztük magunkat mi is mint vendégek és éneklők, és a fogadó tanárok és gyermekek is!

Köszönet elsősorban az MCSMSZ-nek mert fizette az utazást és a fuvarozó sofőröknek, Benke Jánosnak és Szőcs Lajos Levente trunki kollégának, hogy bátorságuk volt a havas utakon minket elvigyenek a helyszínekre. Köszönjük Fekete Kászoni Ritának és Gyurka Valentin külsőrekecsini kollégáknak, Boros Rezső és Nagy György Anna diószéni kollégáknak és Petres Laci lujzikalogari tanár bácsinak a meghívást és a meleg teát, meg a jó karácsonyi hangulatot!

 

Ezúttal áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben és örömekben gazdag újesztendőt kívánunk a budai diákok és tanítójuk!

 

Botezatu Viktori